Over ons bedrijf

Peijnenburg Esch is de partner voor aannemers en particulieren voor grote en kleine projecten in grond en wegbouw. Van het bouwrijp maken van terreinen tot afvalbeheer.

Met inmiddels 2 generaties ervaring zijn wij allrounders en zeer gemotiveerd. Samen met ons moderne machinepark kunnen we elke uitdaging aan. Door korte communicatie lijnen en zoveel mogelijk op de praktijk gerichte manier van werken bent u verzekerd van een kwalitatief perfecte en toch voordelige uitvoering van uw opdracht.

Ons motto is helder en ouderwets: klant is koning!
Wij zijn gevestigd in het mooie Esch waar we in een mooi bedrijfspand met werkplaats, kantoren en opslagterrein beschikken.

Afspraak = Afspraak

We vinden het belangrijk dat we samen goede afspraken maken. Nóg belangrijker vinden we dat we ons vervolgens ook aan deze afspraken houden. We zullen u niet teleurstellen!

Flexibiliteit

In onze branche moeten we flexibel zijn. Dat zijn we dan ook. In overmacht situaties, bijvoorbeeld het weer, spelen wij hier in overleg met u flexibel op in.

Transparantie

Belangrijk is dat u precies weet wat we komen doen en wanneer we dat komen doen. We zullen daar dan ook volledig transparant in zijn. We zijn eerlijk over de verwachtingen.

Netjes en secuur werk

Er zal door ons netjes en secuur gewerkt worden. We zijn ons ervan bewust dat u in goed vertrouwen de opdracht aan ons uitbesteed. We zullen dat vertrouwen niet beschamen!

De familie aan het woord

Iedere dag weer zijn wij trots op het werk wat wij doen. Werk met direct resultaat. Wij werken vol overgave voor zowel gemeentes, bedrijven als particulieren. Voor zowel kleine- als grote projecten zetten wij ons volledig in.

Het belangrijkste vinden wij dat we een klant écht kunnen helpen. Wij zijn blij met al het vertrouwen dat onze klanten naar ons uitspreken.

Marianne & Corné Peijnenburg

Namens de familie Peijnenburg

Onze diensten